ونیکی از فروش ۲.۱۹ درصد سهام فایرا خبر داد

شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران (ونیکی) از واگذاری ۲.۱۹ درصد از سهام شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) در مزایده‌ای به ارزش بیش از ۶.۹ هزار میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران (سهامی عام) با نماد ونیکی اعلام کرد که در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴ تعداد ۱٬۳۶۲٬۱۴۸٬۴۴۹ سهم معادل ۲.۱۹ درصد از سهام شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) را به‌صورت یکجا و نقد به فروش رسانده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ ونیکی منتشر شد.

بر اساس این اطلاعیه، مبلغ معامله انجام‌شده برابر با ۶,۹۲۰,۷۰۶ میلیون ریال بوده و خریدار این بلوک سهام، شرکت پرتوکالاپردیس معرفی شده است.

این فروش با توجه به خالص ارزش دفتری دارایی انتقالی به میزان ۷۰۴,۴۶۳ میلیون ریال، منجر به شناسایی سودی معادل ۶,۲۱۶,۲۴۳ میلیون ریال برای شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران شده است.

این معامله در اجرای ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت‌شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، به‌عنوان اطلاعات بااهمیت گروه الف افشا شده است.

کد خبر 537662

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =